14 December, 2017

Lediga jobb

Lageransvarig (Spindeln i nätet)

Vi söker dig som har erfarenhet av logistik och lager, samt har en stark önskan att lära dig ett företags hela logistiska flöde. Här finns goda möjligheter att lära sig i princip allt om hur både vi, våra kunder och våra leverantörer fungerar rent praktiskt. För rätt person är detta ett jobb där du hamnar i centrum för både sälj- och produktionsavdelningen. Som spindeln i nätet blir du en av våra viktigaste medarbetare.

Du skall ansvara för in- och utleveranser av varor, samt att under pågående produktion förse produktionspersonalen med material. I tjänsten ingår också lagerplanering, inköpsanmodanden, kvalitetskontroller och viss arbetsledning.
Arbetstiderna är måndag – fredag, 07:00 – 16:00.
Skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vi behandlar ansökningarna löpande, dock senast den 30 juni.

Micael Östlund

______________________________________________________________________________

Packansvarig

Vi söker dig som är snabb och noggrann både när du jobbar fysiskt och när du jobbar med huvudet. Det är också viktigt att du är någorlunda teknisk, detta för att kunna hantera pack- och etikettmaskin smidigt. 
.
Du skall ansvara för packeteringen av våra livsmedelsprodukter samt expediering av order. Du kommer att ansvara för kvällsteamet som normalt består av 2-3 personer.
Arbetstiderna är måndag – fredag, 14:00 – 22:45.
Skicka din ansökan så snart som möjligt eftersom vi behandlar ansökningarna löpande, dock senast den 30 juni.

Micael Östlund